dad036ef-9786-480b-a1dd-57c25d0bd32e

 

Soc la Neus Martin, soc agent de la propietat immobiliària i CEO de LookHome Serveis Immobiliaris. T’acompanyaré en el procés de comprar, vendre o llogar el teu immoble, buscant al mercat i defensant els teus interessos i els teus somnis. 

Treballar com a comercial, tractar amb persones, donar servei, la resolució efectiva i ràpida dels problemes que puguin sorgir, la gestió, la mediació, el fet de poder facilitar i ajudar als meus clients… tot això m’apassiona i em fa sentir realitzada.

Ser conscient que la meva funció farà la vida una mica més fàcil a algú, tractant a les persones com m’agrada que em tractin a mi, sempre amb empatia, assertivitat i amb les eines que tinc al meu abast, amb la meva visió i els meus valors, va fer créixer un somni: LooKHome Serveis Immobiliaris.

 

logo api
IMG_1332

Parlem de LookHome Serveis Immobiliaris

LookHome Serveis Immobiliaris és una agència immobiliària actual, jove i amb experiència, moderna i adaptada a aquests temps, on trobar una llar és una feina complicada, ja que la majoria tenim un temps lliure molt reduït.

A LookHome Serveis Immobiliaris disposem d’un servei de Personal Shopper, només hauràs de fer-nos una trucada i parlar amb nosaltres.

 Despreocupat i deixa-ho a les nostres mans!!!

I si ja ho tens clar i has vist el que vols als nostres portals immobiliaris com IDEALISTA, pots concertar una visita quan vulguis.

El nostre equip està format per persones professionals i tècnics, tindràs un tracte proper i humà.

A més de compravenda i lloguers, disposem de departament financer, departament jurídic, arquitectes i reparadors.